Studenterrevyen 2016 – ”Den Er Stor”

Studenterrevyen 2016 bliver en ganske særlig revy, fordi vi har et energibundt af talentfulde skuespillere, som det er fantastisk at revyen har tiltrukket. Der er flere musikalske indslag end i de tidligere år, og det bliver bl.a. med en dejlig vise og over til pragtfulde energiudladninger.

Takket være vores dygtige kapelmester kan vi garantere et højt niveau af musikken. I revyen kommer vi igennem forholdet mellem mænd og kvinder på flere områder, hvor vi bl.a. følger med i tankerne under en date, vi får besøg af Karen Blixen, der har noget ganske særligt på hjerte og så skal vi alle sammen selvfølgelig ikke snydes for en hyldest sang til vores stolte danske nationalitet.

Og så kommer der et række forskellige skøre indfald som man bliver nødt til at se for at forstå at Studenterrevyen 2016 – den bliver stor.

Artikel om Jan Ulrich Nielsen

ANMELDELSE: STUDENTERREVYEN 2016

Hej jeg hedder Christine, er 21 år og bor på Amager.

Til daglig arbejder jeg som syngende tjener i teaterkælderen på Det Ny Teater. Jeg har spillet teater lige siden jeg kunne komme til det. Den første forestilling jeg lavede var “Klodshans”, da jeg gik i børnehave.

Siden dengang er jeg blevet ved med at spillet teater simpelthen fordi jeg ikke kan lade være. Jeg har efterfølgende gået på bl.a. Eventyrteatret, Musical teatret, Skuespillerakademiet, spillet med i teaterforeningen “Dramaterne”, lavet teaterbattle på Mungo Park og er nu landet her i Studenterrevyen.

Det er første gang jeg skal lave en revy og jeg glæder mig helt vildt! Jeg synes en revy er bedst når den formår at være sjov (selvfølgelig) og uforudsigelig, på trods at sin meget traditionsbundne plads, den har i dansk kultur.

Navnet er Jan Ulrich. Jeg er en tung jyde på 100+…+ kg, 26 år på bagen, mørkblondt hår på hovedet, blågrå øjne i fjæset fordelt på 178 cm.

Jeg er oprindelig fra det mørke Jylland, men flyttede til København for 4 år siden, efter at jeg medvirkede i BSS-revyen (Handelshøjskolen og Aarhus Universitet), og måtte derefter overgive mig til den teatertosse jeg nu en gang er.

Jeg er en skæv karakter, der elsker den sorte humor, leg med ord og prøve grænser af.

Jeg har medvirket i flere amatørforeninger, juleopsætninger som julemand, hadet julen som Ebenezer Scrooge fra “Et Juleeventyr”, smidt bukserne foran Emil Thorup (Århus Commercial Awards 2012) Jeg har on-and-off spillet skuespil de seneste 16 år.

Ord siger en del, oplevelser siger endnu mere, så… glæder mig til vi ses.

Davs!

Jeg hedder Adam Schmidt og er skuespiller på dette års Studenterrevy. Jeg er 22 år gammel og kommer fra en lille by der hedder Snejbjerg ved siden af Herning. Jeg flyttede til København for et halvt år siden efter mit højskoleophold på Teaterhøjskolen Rødkilde som jeg afsluttede i sommer. Jeg har haft lyst til at spille teater siden jeg var lille, men troede ikke man kunne det i Herning.

Jeg startede først med at spille musik på guitar og synge, og gør det stadig i dag, inden jeg fandt ud af som 16-årig at man godt kunne spille teater i ungdomsteaterforeningen Splyf, hvor jeg var med i diverse forestillinger som ”Brdr.“

Ligeledes mens jeg var i Splyf gik jeg på en kunstnerisk linje i gymnasiet og var med i deres musicals som ”Grease” og ”We Will Rock You” Og nu er jeg her i Studenterrevyen. Bum.

Da jeg første gang meldte mig til audition til Studenterrevyen, var det i et øjebliks klarsyn. Jeg læste på internettet, at der var audition og besluttede ganske enkelt, at jeg ikke ville ligge på mit dødsleje og ærgre mig over, at jeg ikke en gang havde forsøgt at komme med i en revy. Som tænkt så gjort. Med Per Højholt og Elga Olga i hovedet banede jeg vejen til mit livs eventyr.

Jeg debuterede som revyskuespiller som 52 årig i Studenterrevyen 2015 – vist ikke noget man ser hver dag…
Nu står jeg for anden gang her på scenen i revyen. Og jeg elsker det stadig. Faktisk er noget af det bedste, jeg ved (udover mine to voksne drenge) at få folk til at grine. Og det bekymrer mig aldrig, at de griner af mig – altså når det er meningen… Og det er meningen nu ! Ikke sandt ?

Hej!

Jeg hedder Silan og er 23år. Nu Det er første gang at jeg skal være med i studenterrevyen og jeg glæder mig helt enormt til at te mig tosset og lege sammen med nogle søde og dygtige mennesker.

Jeg er født og opvokset i København men som man nok fornemmer ud fra mit navn er jeg ikke helt dansk. Min far er kurder fra tyrkiet og jeg har derfor lidt flere krydderier i blodet end mine medskuespillere i dette års revy.

Dertil skal det siges at jeg derfor har et sprog-øre der inkluderer dansk, engelsk, svensk, tysk tyrkisk og kurdisk nogle dog mere flydende end andre.

For at jeg ikke virker helt fremmed som ny skuespiller i revyen kan jeg da hurtigt fortælle at min yndlingsfarve er rød og jeg kan ikke FORDRAGE lever og rosenkål. Til daglig går jeg på Skuespillerakademiet og ellers bruger jeg en masse energi på mine egne små projekter eller når jeg tager på arbejde for at lægge stemme til tegnefilm.

Jeg får brugt masser af charme som det så tydeligt også fremgår af mit meget flotte Joey-look her på siden.

Vi ses!

Jeg er født og opvokset på landet med 2 fantastiske brødre og nogle dejlige forældre. Jeg er en positiv ung mand der altid er klar på en udfordring. Jeg fandt ud af at jeg ville være skuespiller da jeg ca var 14 år gammel, så jeg begyndte at gå til skuespiller træning, jeg blev mere interesseret og valgte at gå på højskole i Silkeborg “Performers house”.

Jeg kom ind på “Det Danske Filmskuespiller Akademi” og herefter gik jeg på et “advanced” kursus for filmskuespil, og nu er jeg så her i Studenterrevyen. Jeg har en passion for skuespil og det har jeg ikke haft før for noget andet. Mit mål er at komme til at røre og inspirere nogle mennesker med de ting jeg gør, derfor håber jeg at jeg kommer til at røre og inspirere dig.
Du må have en fantastisk dag og en fortsat god aften.

BAG SCENEN – STUDENTERREVYEN 2016

Jeg elsker teater noget så inderligt, og det er derfor, at jeg for andet år i træk er med i Studenterrevyen. Sidste år var jeg med som skuespiller, og nu har jeg takket ja til at blive instruktør.

Jeg er så glad, fordi jeg er en del af et virkelig godt hold.
Skuespillerne er rent faktisk sjove, koreografen kommer med originale ideer, og instruktørassistent kan også skrive gode tekster. Rundt i foreningen mærker jeg en optimisme ved at have mig med om bord.

Jeg har tænkt mig at betale tilbage med al min entusiasme og passion til den kommende revy. Et af mine mål er, at I skal overraskes undervejs – og så har I bare at grine.

Lisa har brugt det meste af sit liv på dansegulvet. Først til konkurrencer og senere på scenen i både Danmark og udlandet. Under hendes ophold i udlandet fik hun smag for luftakrobatik, og fik øjnene op for helt nye muligheder indenfor fusion af stilarter. Hun har siden arbejdet på forskellige projekter inden for dans og performance, både med sig selv og andre som front.

Lisa var med som danser i Studenterrevyen 2015, og blev forelsket i genren. Derfor var det oplagt for hende at komme med igen i år, men denne gang bag scenen, for på den måde at være med til at skabe noget nyt. ”2016 er året for revyen der aldrig bliver glemt! Vi har et fantastisk hold, både på og bag scenen. Vi drukner i talent, og vi kan ikke vente til at dele det med jer”

Jeg opdagede for 10 år siden, at teater var min store passion og blev medlem af Køge Amatørscene. Der fik jeg muligheden for at slå mine folder på de skrå brædder, agere instruktør samt få et indblik i den tekniske del af teater. I september 2012 startede jeg på en bachelor uddannelse i drama på Anglia Ruskin University i Cambridge.

Denne oplevelse åbnede mine øjne for jobbet som forestillingsleder, og jeg benyttede de næste tre år på at få så meget erfaring som muligt bl.a. med opsætningen af Sweeney Todd, Wounds to the Face og ’Til I hear You Sing. Jeg blev færdig i sommers og er nu tilbage i Danmark for at slå mine folder i den danske teaterverden.

Jeg har netop været assistent på opsætningen af Jægerbruden på Operaen, og nu står den på rollen som produktions- og forestillingsleder på årets Studenterrevy – en udfordring jeg har set meget frem til!

Produktionen

ACTEUREN
Gorm Dannisboe Iversen

BILLETSALG
Timm Højbjerg Jakobsen, Susanne Krukov (kun storsalg), Alexander Behrndtz

BAR
Dorthe Gudmand, Sebastian Behrndtz

PRODUKTIONSLEDER
Maria Sidor

TEKNISK ANSVARLIG, lys og lyd
Anders Bernstorff Nyegaard, Rasmus Nordal

FOTOGRAF
Timm Højbjerg Jakobsen, Povl Dons Christensen

FUNDRAISING
Andreas Theil, Gorm Dannisboe Iversen

GARDEROBE og bar
Frits Krog-Meyer, Birthe Yde, Britta Kirstein, Erik Skovby Nielsen, Georg Nielsen, Gitte Nielsen, Ingrid Krog-Meyer, Jørgen Christensen, Mogens Berrig, Per Slouborg,Susanne Bærentzen, Benjamin Ellegaard, Sebastian Behrndtz

INSTRUKTØR
Jonas Gudmand

INSTRUKTØRASSISTENT
Nanna Berner

KAPELMESTER
David Mortensen
MUSIKERE
Mathias Sidor – trommer
Christoffer Pinkering Jacobsen

 

KOREOGRAF
Lisa Ludvigsen

 

KOSTUMER og rekvisitter
Carina Blangsbøll
Malene Strauss

PRESSE
Andreas Theil

PLAKAT OG PROGRAM
Dina Jørgensen

PRÆSIDENT
Thomas Vilhelm Larsen
PRÆSIDIET
Alexander Behrndtz, Grete Behrndtz, Hans Andersen, Lisa Ludvigsen, Sidsel Pi Andersen, Timm Højbjerg Jakobsen

REGNSKAB
Kvæstor Hans Andersen

REVISOR
Frits Krog-Meyer

SKUESPILLERE
Adam Schmidt
Andreas Krogholt Pedersen
Christine Kabling Engelsen
Grete Berndtz
Jan Ulrich Nielsen
Silan Maria Budak Rasch

WEBMASTER
Timm Højbjerg Jakobsen

theater-432045_1920

Modtag påmindelse på mail

Mød os på de sociale medier