theater spot light with smoke against grunge wall

Studenterrevyen 2011 – Alle Lige Skæve

”Alle Lige Skæve” – Studenterrevyen 2011 i Grøndal Centret

Af Kaare Vissing

”Alle skæve gange tre”, udbryder holdet bag årets studenterrevy begejstret i sin pressemeddelelse. Og helt sikkert er det, at spillerne på holdet har det mindst lige så sjovt, og en sjat mere stresset end det publikum, som i den kommende tid skal risikere livet af lutter grin i Grøndal Centret.

Efter to særdeles succesrige studenterrevyer på Folketeatrets Lille Scene i Grøndal Centret i 2009 og 2010, bliver årets forestilling ”Alle Lige Skæve” netop næppe nogen skævert!

Danmarks i særklasse bedste nulevende revyforfatter, Carl-Erik Sørensen, der er kendt for med sine viser og monologer at resultere i latterbølger med et så højt tal på Richterskalaen, at Cirkusrevyen de seneste år har været ved at revne af grin, har leveret tekster til årets studenterrevy. Og brødrene Adam og James Prices bidrager med både tekster og musik til, at publikum vil gå hjem mætte i sjælen efter måltidet i det fornøjelige folkekøkken.

I det hele taget har der været godt med kød på studenterrevyerne siden Klaus Rifbjerg, Jesper Jensen og Leif Panduro i 1962 præsenterede årets menu under navnet ”Gris på Gaflen”. I et halvt århundrede har Studenterrevyen taget utallige aktuelt kontroversielle emne op til kogning og stegning i sit køkken med en lang række kulret kulinariske retter på scenen til følge.

Her skal ikke afsløres noget om revymenuens enkelte indslag, men man har da lov at gætte ud fra titlen på årets Studenterrevy: ”Alle Lige Skæve” – og at Charlie Chaplins skildring af den lille mand er årets gennemgående finurlige figur!

Revyens instruktører er Tine Agertoft og Christina Sørensen, hvis fornavne indikerer, at ligestillingen mellem de to køn måske også bliver taget under skønt skæv behandling.

Studenterrevyen 2011 spiller i tidsrummet 24. marts – 9. april med start kl. 19.30 på hverdagsaftner og kl. 16.00 på lørdage i Folketeatret (Grøndal Centret), Hvidkildevej 64, 2400 Nordvest .

http://gentofte.lokalavisen.dk/alle-er-lige-skaeve-/20110309/artikler/703099886/1008/artikler

http://www.e-pages.dk/villabyerne/417/11

http://studenterguiden.dk/AlleSkaeveGangeTre/KoebenhavnRoskilde/nyheder/1119

http://www.e-pages.dk/bgm_up/186/70

http://www.e-pages.dk/dgo/332/24

http://www.sn.dk/22-aarig-Farumpige-paa-de-skraa-braedder/Furesoe/artikel/113845

http://www.gribskovavisen.dk/

theater-432045_1920

Modtag påmindelse på mail

Mød os på de sociale medier