Skuespiller 2018

Christine Maria Engelsted Risum

“Christine er en 28-årig oste- og teaternørd. Christine har gennem sin syv år lange universitetstid været en meget aktiv sang/sketchskriver og skuespiller i Smedierevyen på Frederiksberg Campus. Derudover har hun spillet med i forestillinger på Musicalteatret, TeaterHuset, Teaterkatten, Rødkilde Højskole og Ry Højskole. I nær fremtid får Christine forhåbentligt et rigtigt ”voksenjob” inden for fødevarevidenskab. Men indtil da agter hun at spise ekstra meget ost og lave ekstra meget teater!”

Daniel Vasiljevic

Mit navn er Daniel Vasiljevic, og trods det sjove efternavn er jeg født og opvokset i Danmark i en by lidt uden for København.

Længe har jeg haft en passion for at underholde på scene og film. I 2016 valgte jeg at gøre noget ved dette og endte med at blive optaget på Københavns film- og teaterskole, hvor jeg dagen i dag studerer til skuespiller. Siden da har jeg stået på både scene og foran kamera, lavet kortfilm og reklamer samt prøvet kræfter med alt fra Shakespeare og græsk teater til kabareter og stand-up comedy.

Vi ses til årets studenterrevy – ”Jorden går under på fredag”!

Hannah Palm

Hannah Palm er nok en af de eneste i studenterrevyen, der ikke er student. Til daglig får den 18-årige teaterentutiast timerne til at gå på Perform dagshøjskole, hvor hun også her får lov at lege med krop og stemme. Derudover har Hannah beskæftiget sig med scenekunst i alle hendes ungdomsår. Senest spillede hun med i stykket ‘Flyt Dig!’ vist på Teater Grob. Hannah ønsker at blive ved med at beskæftige sig med scenekunst.

Mark Olander Holst

Mark Olander Holst har i sommers færdiggjordt sin 3 årig uddannelse og hård træning på Københavns Film & Teaterskole, alt det sprøde indenfor diverse skuespiller teknikker såsom method acting, meisner og fysisk træning, deriblandt: Dans, voice og Improv.

Han har tidligere medvirket i big bands og bandet Carnival Dogs som saxofonist, og ikke nok med det, han har tidligere gjort sig erfaren med Guitar, Klarinet, violin, fløjte, mund harpe og sang.

Trods de mange interesser, er Mark fast besluttet på at leve for hvad han elsker, nemlig at kunne underholde og spille skuespil.

Mads Knudsen

Mads Mathias Knudsen. Til dagligt læser jeg til pædagog, jeg har altid vidst jeg vil have med mennesker at gøre. Men pludselig begyndte en gammel skuespillerdrøm at rumstere, jeg tog derfor til audition hos studenterrevyen. Jeg er så glad og stolt over at være med og glæder mig ubeskriveligt til at skulle optræde. Jeg har tidligere haft 3 års dramaundervisning og en hovedrolle som Michael Jackson i et gymnasie-gallashow.

Oskar Danskov Madsen

Jeg er Oskar Danskov Madsen og er 22 år.
Oprindeligt er jeg roskildegenser, men har igennem de seneste år været bosat i København.

Jeg har længe været glad for de kreative udbud og aktiviteter på mine uddannelsesinstitutioner, som startede allerede da jeg begyndte på Rudolf Steinerskole som 6 årig. Siden da har jeg været kirkesanger, spillet forskellige instrumenter og danset en allerhelvedes masse!

Det sidste års tid har jeg fokuseret på skuespil, hvorfor jeg nu studerer på Københavns film- og teaterskole.
Jeg har blandt andet prøvet forskellige former for teater – herunder kabaret, physical theater, musical, opera m.f. Jeg holder af at eksperimentere med forskellige genrer, men min personlige favorit er klassisk drama.

theater-432045_1920

Modtag påmindelse på mail

Mød os på de sociale medier