Studenterrevyen 2019

90-års fødselsdagen
- vi har hørt det før!

Kom med til årets revy

Studenterrevyen 2019 opføres fra 26. februar til 2. marts, i Huset KBH, Rådhusstræde 13.

Kontakt billetsalg@studenterrevyen.dk

Spilledatoer

 • Tirsdag 26. februar kl. 19-21 forpremiere
 • Onsdag 27. februar kl 19-21 premiere
 • Torsdag 28. februar kl. 19-21 udsolgt
 • Fredag 1. marts kl. 19-21 udsolgt
 • Lørdag 2. marts kl. 15-17 matiné gallaforestilling

Gallafest lørdag 2. marts kl 18 i Klerkesalen.

Studenterrevyen 2019

Årets revy er under opbygning, følg med her på siden, eller under nyheder, hvis du vil vide mere om udviklingen.

silhuetter paa en roed baggrund

Vil du være med?

Auditions 2019

Vi leder altid efter nye talenter og vi vil gerne høre fra dig. Vi vil gerne vide hvem du er, hvorfor du vil være med og om du tidligere har arbejdet med teater.

Vi leder efter

 • Instruktør
 • Skuespillere
 • Scene, lyd og lys teknikkere
 • Fotografer

Hvis det lyder som noget for dig så send os din info, vi modtager mange henvendelser og garantere ikke at vi personligt besvare alle hendvendelser.

Send din Info

 • Navn, adresse, kontaktinfo
 • Kort introduktion om dig selv
 • Tidligere arbejde med teater
 • Billede

Send din info til Navn Navnesen

Se vore tidligere revyer

Ledte du efter revyen fra 2018?

Hvis du ønsker at læse mere om revyer der har været spillet, kan du se mere om alle vores tidligere revyer

Se tidligere revyer her

Studenterrevyen 2018

Jorden går under på fredag

Kom med til årets revy

Studenterrevyen 2018 opføres fra d. 00 - d. 00 januar, på lokation teater. Vi glæder os til at se jer i salen.

Se spilletider og køb billeter

Havene er steget, strømmen er gået og mennesket er overladt til sig selv. Kan vi klare vores egne konsekvenser, handlinger og kan vi handle når det gælder allermest?

”Jorden går under på fredag” er navnet på dette års revy, og skildrer 5 personer der er nødsaget til at bo i en bunker på ubestemt tid. Dette års tema er bæredygtighed. Det er ikke en revy der kommer ind på hvordan vi kan tænke mere grønt eller ressourcefuldt. Eller hvorledes jorden går under.

Men menneskets reaktion på om verden går under, og længslen efter at kunne leve det liv man levede før. Så kan de fem personer rumme deres egne konsekvenser og handlinger og kan de handle når det gælder allermest?

Revyen er ikke baseret på sketches, men fortælles ud fra et kronologisk handlingsforløb, hvor der indgår sange og underholdende indslag, som et led i at fortælle om de fem personers tilvænning med andre mennesker.

Studenterrevyen 2018 spillede fra den 3. til den 24. marts i Kulturhus Indre By ved Charlotte Ammundsens Plads

Tak til alle der så årets revy!
Med venlig hilsen
Studenterrevyen – Kongelig Mayestaits Acteurs

Marcus Langebeck

Årets instruktør 2018

instruktoer marcus langebeck sidder paa en scene

Jeg hedder Marcus Langebeck, 27 år gammel, født og opvokset på Amager hvor jeg stadig bor.

Jeg har beskæftiget mig med teaterkunsten siden en alder af 11 hvor jeg for første gang står på scenen i en større setup i rollen som Jim i skatteøen. I en alder af 13 kaster jeg mig over musikfaget som bliver en stor del af min verden og mit liv med koncertoptrædender på alt fra stengade30 til Plænen i Tivoli – altså både små og store scener.

Jeg har læst i 2 år på Københavns Film & teaterskole hvor jeg har udviklet en masse skuespiller teknikker, haft et hav af forestillinger ifb. med uddannelsen.

Derudover har jeg medvirket i en massekortfilm, musik videoer og ikke mindst spillet med i Oliver Twist på Musikteatret som var opsat af den danske scenekunst skole.

Og nu føler jeg mig klar til endnu et eventyr, nemlig som instruktør. Jeg arbejder meget med improteater da jeg mener at det her er du som skuespiller har de bedste forudsætninger for at udvikle og skabe – og det er også sådan vi vil arbejde på dette projekt.

Vi skaber et univers som bliver stærkere og stærkere jo mere vi improer os i universet, og derefter vil tekster, sange m.m blive kastet ind i universet hvor de passer bedst og til sidst står vi med en fuld forestilling, skabt af jeg og skuespillerne selv – så derfor arbejder vi ikke med et manuskript, men vi bruger teaterkunsten til at skabe præcis de ting vi gerne vil have frem, på den måde som jeg og skuespillerne angriber de forskellige emner.Jeg ser meget frem til at vise jer Studenterrevyen Ala Marcus Langebeck, 2018.

Årets Skuespillere

skuespiller christine portraet

Christine Maria Engelsted Risum

Christine er en 28-årig oste- og teaternørd. Christine har gennem sin syv år lange universitetstid været en meget aktiv sang/sketchskriver og skuespiller i Smedierevyen på Frederiksberg Campus. Derudover har hun spillet med i forestillinger på Musicalteatret, TeaterHuset, Teaterkatten, Rødkilde Højskole og Ry Højskole. I nær fremtid får Christine forhåbentligt et rigtigt ”voksenjob” inden for fødevarevidenskab. Men indtil da agter hun at spise ekstra meget ost og lave ekstra meget teater!

skuespiller daniel portraet

Daniel Vasiljevic

Mit navn er Daniel Vasiljevic, og trods det sjove efternavn er jeg født og opvokset i Danmark i en by lidt uden for København.

Længe har jeg haft en passion for at underholde på scene og film. I 2016 valgte jeg at gøre noget ved dette og endte med at blive optaget på Københavns film- og teaterskole, hvor jeg dagen i dag studerer til skuespiller. Siden da har jeg stået på både scene og foran kamera, lavet kortfilm og reklamer samt prøvet kræfter med alt fra Shakespeare og græsk teater til kabareter og stand-up comedy.

skuespiller hannah portraet

Hannah Palm

Hannah Palm er nok en af de eneste i studenterrevyen, der ikke er student. Til daglig får den 18-årige teaterentutiast timerne til at gå på Perform dagshøjskole, hvor hun også her får lov at lege med krop og stemme. Derudover har Hannah beskæftiget sig med scenekunst i alle hendes ungdomsår. Senest spillede hun med i stykket ‘Flyt Dig!’ vist på Teater Grob. Hannah ønsker at blive ved med at beskæftige sig med scenekunst

skuespiller mark portraet

Mark Olander Holst

Mark Olander Holst har i sommers færdiggjordt sin 3 årig uddannelse og hård træning på Københavns Film & Teaterskole, alt det sprøde indenfor diverse skuespiller teknikker såsom method acting, meisner og fysisk træning, deriblandt: Dans, voice og Improv.

Han har tidligere medvirket i big bands og bandet Carnival Dogs som saxofonist, og ikke nok med det, han har tidligere gjort sig erfaren med Guitar, Klarinet, violin, fløjte, mund harpe og sang.

Trods de mange interesser, er Mark fast besluttet på at leve for hvad han elsker, nemlig at kunne underholde og spille skuespil.

skuespiller mads portraet

Mads Knudsen

Mads Mathias Knudsen. Til dagligt læser jeg til pædagog, jeg har altid vidst jeg vil have med mennesker at gøre. Men pludselig begyndte en gammel skuespillerdrøm at rumstere,

Jeg tog derfor til audition hos studenterrevyen. Jeg er så glad og stolt over at være med og glæder mig ubeskriveligt til at skulle optræde. Jeg har tidligere haft 3 års dramaundervisning og en hovedrolle som Michael Jackson i et gymnasie-gallashow.

skuespiller oskar portraet

Oskar Danskov Madsen

Jeg er Oskar Danskov Madsen og er 22 år. Oprindeligt er jeg roskildegenser, men har igennem de seneste år været bosat i København.

Jeg har længe været glad for de kreative udbud og aktiviteter på mine uddannelsesinstitutioner, som startede allerede da jeg begyndte på Rudolf Steinerskole som 6 årig. Siden da har jeg været kirkesanger, spillet forskellige instrumenter og danset en allerhelvedes masse!

Det sidste års tid har jeg fokuseret på skuespil, hvorfor jeg nu studerer på Københavns film- og teaterskole.

Jeg har blandt andet prøvet forskellige former for teater – herunder kabaret, physical theater, musical, opera m.f. Jeg holder af at eksperimentere med forskellige genrer, men min personlige favorit er klassisk drama.