Velkommen Kirsten Iversen

Kongelig Mayestaits Acteurs har fået ny præsident

Fra den nye Præsident

Allerførst vil jeg takke Acteurerne for den hjertevarme modtagelse af min opstilling og valget til Præsident for Kgl. Mayestaits Acteurs ved generalforsamlingen 11.6.18. Meget har jeg set, hørt og prøvet – men IKKE præsidentembedet – og når Trump kan! Det har været en ualmindelig turbulent opgave for ekspræsident Benjamin, som trods alle odds , med stor ihærdighed og engagement lykkedes med at få en forestilling på benene. Tak Benjamin – og alle medvirkende for det.

Mit forhold til Kgl. Mayestaits Acteurs er mit hidtil længstvarende udenfor ægteskabet. Et forhold jeg har stor veneration for, hvilket er grunden til, at jeg takkede ja til posten. Med tanke på vores jubilæer i 2019, vil jeg gerne bidrage til gennemførelse af en ”old school” 90-års jubilæumsforestilling for også at hædre forgangne tider – interessant hvor aktuelle nogle ting stadig er!!

Der er allerede nedsat en arbejdsgruppe bestående af Chresten Speggers, Gorm Dannisboe Iversen og undertegnede. Vi har afholdt vores første møde, og er i fuld gang med at finde skuespillere/acteurs og spillested. Det skal nok blive sjovt. Mere herom i næste nummer. Glæder mig til arbejdet i det kommende år. Er sikker på vi Trumfer! Ønsker alle en fortsat god sommer og på glad gensyn. Præsidenten.

kirsten iversen portraet