Vi holder audition 29. og 30. oktober 2022

Skuespillere søges til Studenterrevyen 2023

Til Studenterrevyen 2023 søger Kongelig Mayestaits Acteurs medvirkende (min. 18 år), som har lyst til at være med i året revy ”Hvad mere kan vi gøre?”.

Vi forventer, at du er nogenlunde scenevant, har sangerfaring samt lyst til at dedikere dig med al den tid, lyst og energi der skal til, for at vi sammen kan lave en fantastisk og nyskabende revy!

Vi skal finde i alt 6 skuespillere, som sammen med instruktør-duoen August Birk og Daniel Lassen og et dygtigt hold bag scenen, skal være med til at forme og modernisere fremtidens revy.

Om revyen
Studenterrevyen er en satirisk forestilling, sammenstykket af små sketches, sange og dansenumre. Den fortolker og udfordrer de aktuelle samfundsmæssige forhold og tendenser og kan godt engang i mellem gå liiiige til stregen!

Audition
Til audition skal du have forberedt en kort tekst og en sang - begge efter eget valg. Du vil også få en bunden tekst, som du skal kunne til audition. Kan du noget helt unikt, så vil vi også meget gerne se denne side af dit talent. Der er pianist til stede, og han kan spille det meste. Du skal dog ved tilmelding fortælle os, hvad du vil have spillet, så han kan forberede sig. Du er også velkommen til selv at medbringe musik, enten spille selv eller via afspiller. Der vil være mulighed for at tilslutte musik.

Tilmelding
Tilmelding sker ved at ansøge SENEST 23. oktober 2022 på mail audition@studenterrevyen.dk

I tilmeldingen skal du skrive dine kontaktoplysninger, alder og grunden til at du gerne vil være med i Studenterrevyen. Du skal også medsende et portrætfoto samt et kunstnerisk CV. Du bedes derudover oplyse, hvis du kun kan én af datoerne.

Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi dig præcis info om hvornår netop din audition foregår.

Honorar
Studenterrevyen er baseret på frivillighed og alle bagved, på og foran scenen arbejder derfor ulønnet.

Teatertaeppe med Adition tekst