Regissør, kostumier, forfattere, teknikere mm. søges

Vi har brug for nogen til at trække tæppet fra

Til opsætning af Studenterrevyen 2022 søger Kongelig Mayestaits Acteurs medvirkende (minimum 18 år) til alle funktioner rundt om scenen.

Skuespillerne er i hus – men UDEN produktionshold udenfor scenen INGEN revy! Derfor har vi brug for jer.

Vil du medvirke bag scenen med lys, lyd, billet, kostumer eller andre dele af revyproduktion, så skriv til audition@studenterrevyen.dk og send os dine kontaktoplysninger, din alder og grunden til at du gerne vil være med i Studenterrevyen.

Vil du medvirke som forfatter, så klik her og læs om hvordan du melder dig til forfattermødet.

Prøver og spilleperiode
Prøveforløbet starter i det små i december 2021 og intensiveres i januar frem mod premieren den 3. februar. Sidste spilledag er den 26. februar 2022.

Honorar
Studenterrevyen er baseret på frivillighed og alle bagved, på og foran scenen arbejder derfor ulønnet

Om Studenterrevyen
Studenterrevyen er en snart 200 år gammel københavnsk revy, hvor mange store skuespillere, instruktører og tekstforfattere har trådt deres barnesko. Vores ønske er at give unge talenter muligheden for at prøve kræfter med et stort og rutineret produktionshold, som også rekrutterer nye kræfter, til at føre foreningen og revyen videre.

Instruktør
Revyen instrueres i 2022 af Maria Garde, der også instruerede Studenterrevyen i 2020. Maria har mange års erfaring som instruktør og teaterdirektør i bl.a. Det Ny Familieteater.

Teatertaeppe med Adition tekst